Yurtdışına Staja Giden Fakültemiz Öğrencileri Yurda Döndüler

Rusya St. Petersburg Akademisi, Makedonya Skopje Ss. Cyril Methodius Üniversitesi ve Bulgaristan’ın Trakia Üniversitesi Veteriner Fakülteleri ile kurulan ikili ilişkiler kapsamında fakültemizden yaz stajına gönderilen 15 öğrenci eğitimlerini başarıyla tamamlayarak yurda döndüler.

Yurtdışından dönen öğrenciler, elde ettikleri görgü ve tecrübelerini bir seminer şeklinde öğretim üyeleri ve öğrenciler ile paylaştılar. Staj esnasında mesleki eğitimin yanı sıra yabancı bir kültürü gördüklerini ve yabancı dillerini kullanma ve geliştirme imkanı bulduklarını belirtmişlerdir.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş’de yaptığı konuşmada öğrencileri ile gurur duyduğunu ve her öğrencinin mutlaka yurtdışı deneyimi olması gerektiğini ve bunu desteklediklerini ifade etti.