Veteriner Fakültesi Son Sınıf Öğrencilerinin İntörnlüğe Geçişleri Kutlandı

Veteriner Fakültesi’nde bu yıl amfilerdeki son teorik derslerini yaparak İntörn Veteriner Hekim adayı olan öğrencilerin intörnlüğe geçişleri törenlerle kutlandı. Birkaç ay sonra Veteriner Fakültesi’nin 39. Dönem mezunu olacak İntörn Veteriner Hekim adayı öğrenciler için 1. Amfi’de düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Halil GÜNEŞ genç intörnlere başarılar diledi. Daha sonra Veteriner Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerine son teorik derslerini vermek üzere kürsüye gelen Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dr. Altan ARMUTAK birkaç ay sonra mezun olacak intörn öğrencilere Veteriner Hekimliği Meslek Etiği ve Deontolojisi üzerine bilgiler verdi ve deneyimlerini aktardı. Törene son sınıf öğrencilerinin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı.