Kuşakların Buluşması Etkinliği Fakültemizde Düzenlendi

ivho

Dünya Veteriner hekimler Günü etkinlikleri çerçevesinde meslek büyüklerimize minnettarlığımızı bildirmek üzere “Kuşaklar Buluşması” etkinliği fakültemizde düzenlendi. Etkinliğe Avcılar Kaymakam Hulusi DOĞAN, Avcılar Belediye Başkanı Handan TOPRAK BENLİ,  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Güven KAŞIKÇI ve İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO) Başkanı Prof. Dr. Murat ARSLAN, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürleri, Belediye Veteriner İşleri müdürü, meslek büyüklerimizin aileleri, öğretim üyeleri ve yardımcıları, veteriner hekimler ve öğrenciler katıldı.

Törende meslekte 35 yıl ve üzerinde görev yapan veteriner hekimlere plaketlerini bu yıl mezun olacak öğrenciler verdiler. Günün anlamına uygun olarak kuşakların bir birini tanıması ve mezun olacak gençlerimizin geçmişi dinlemeleri duygusal bir atmosfer oluşturdu.

Etik deontolojik değerlerin geliştirilmesi, iletişimin arttırılması ve geçmişe saygının ifadesi olarak etkinliğin geleneksel olarak her yıl İÜ Veteriner Fakültesi ve İVHO tarafından yapılması kararlaştırıldı.