KAZAKİSTAN VE AZERBAYCAN’DAN GELEN MESLEKİ EĞİTİMCİLER FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

KazaklarMesleki eğitimde eğitimcilerin eğitimi projesi kapsamında Ülkemize gelen Kazakistan Cumhuriyeti Eğitim ve Bilim Bakanlığı ile Azerbaycan HEKS-PER Sivil Toplum Kuruluşunda görevli Veteriner Hekim ve Öğretmenlerden oluşan 11 kişilik bir heyet 02.10.2013 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş heyet ile yaptığı toplantıda Kazakistan ve Azerbaycan Üniversitesi Veteriner Fakülteleri ile eğitim alanında işbirliği içerisinde olduklarını belirttikten sonra İstanbul Üniversitesi ve Veteriner Fakültesi hakkında bilgiler verdi.

Misafir heyet, daha sonra Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Kırşan eşliğinde Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesini gezdi ve Hastane hakkında bilgiler aldılar.