İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Yeni Bir Başarı Daha

Endonezya’da 28 Temmuz-09 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 63. International Veterinary Students Association (IVSA) kongresine 44 ülkeden 163 Veteriner Fakültesi Öğrencisi katılmıştır. Bu kongrede İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni 2 öğrenci temsil etmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu seneki kongrede 2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminde gerçekleştirilen kısa/uzun süreli, fakülteler arası uluslararası öğrenci değişim programları değerlendirmeye alınmıştır. Toplam 38 ülkeden 91 Veteriner Fakültesi’nden 211 öğrenci değişim programının değerlendirildiği bu yarışmaya İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi IVSA-İstanbul Kulübü, 3 değişim programı ile (İngiltere-Liverpool, Çek Cumhuriyeti-Brno ve Bosna-Hersek-Saraybosna) katılmıştır. 13 Ülkeden oluşan 21 kişilik değerlendirme komitesi, 2013-2014 Eğitim-Öğretim döneminde yapılan 211 öğrenci değişim programı arasından, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Sarajevo Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında gerçekleştirilen öğrenci değişim programını “En İyi 2. Değişim Programı” olarak seçmiştir.