İstanbul Üniversitesi Koşusu’nu BAYDARŞAH kazandı.

kosu

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 20 Eylül 2015 Pazar günü gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Koşusu’nu, Muhittin Acar’ın sahibi olduğu, jokey Uğur Polat ile start alan BAYDARŞAH (Baydar– Hüyam / Gizbatur) kazandı.

kosu1

Birincilik ikramiyesi 78.000 TL olan koşu için şeref tribününde düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Sayın Davut ARSLANCA’ya kupasını, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut AK adına Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil GÜNEŞ verdi.

kosu2

Törene, TJK Genel Sekreteri Necati Demirkol, Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ, Genel Müdürlük Danışmanı Sabahattin Katan, İstanbul Hipodromu Müdür Yardımcısı Kenan Subaşı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Halil GÜNEŞ ve fakülte öğretim üyeleri katıldılar.