İ.Ü. Veteriner Fakültesi’nin katılımıyla “Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali” Düzenlendi

hijyen

Çekmeköy Belediyesi tarafından, 28 Mayıs 2016 tarihinde toplumun her kesiminde güvenli gıda tüketimi konusuna dikkat çekmek amacıyla, “Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali” düzenlendi.

Toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, Çekmeköy ilçesinin ileri gelenleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Fakültemiz Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga KAHRAMAN festivalin konusuyla ilgili bir konferans verdi ve konferansa katılan Çekmeköy’lü vatandaşların konuyla ilgili sorularını cevaplandırmasının ardından, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol ÇETİN, Dekanımız Prof.Dr. Güven KAŞIKÇI ve Tolga KAHRAMAN’a festivale katıldıkları için teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulunmuştur.