İ.Ü. VETERİNER FAKÜLTESİ ERASMUS DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA BULGARİSTAN VE YUNANİSTAN’DAN GELEN YABANCI ÖĞRETİM ÜYELERİNİ KONUK ETTİ

Avrupa’nın çeşitli Üniversitelerinin Veteriner Fakülteleri ile işbirliği içinde bulunan İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mayıs ayında Erasmus Değişim Programı Öğretim Elemanı Hareketliliği kapsamında Bulgaristan ve Yunanistan’dan gelen 7 öğretim üyesini konuk etti.

Misafir akademisyenler, 1 haftalık program kapsamında çeşitli etkinliklere katıldılar.

Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında fakültemize gelen misafir öğretim üyeleri alanları ile ilgili bilimsel sunumlar yaptılar.

Geçirdikleri zaman boyunca gördükleri misafirperverlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade eden misafir öğretim üyeleri, Ülkelerine döndüler.