DEVA HOLDİNG VETERİNER HEKİMLİĞİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

Seminerin ikinci bölümünde DEVA Holding İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Saraç şirketlerinde çalışan veteriner hekimleri tanıttı, DEVA Holding’e bağlı Vetaş İlaç firmasında veteriner hekimler için iş imkanları ve aranan şartlar hakkında bilgiler verdi. Ardından Vetaş İlaç Firması Teknik Operasyon ve Pazarlama Müdürü Veteriner Hekim Nazan Uşdu Dilsiz yaptığı konuşmada; 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun olduğunu belirterek, Vetaş ilaç firmasındaki çalışma alanlarından, sosyal sorumluluk projelerinden bahsetti.

Öğretim elemanlarının katkıları ve öğrencilerin de sorularıyla ilgi gösterdiği seminer sonunda Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Kırşan; seminerin düzenlenmesinde ve gerçekleştirilmesinde verdikleri katkılardan dolayı konuşmacılara Teşekkür belgelerini takdim etti.

Seminer sonrasında katılımcılara armağanlar dağıtıldı ve ikramlarda bulunuldu.