2014 Yaz Dönemi Yurtdışında Klinik Ve Paraklinik Konularında Eğitim Alan Veteriner Fakültesi Öğrencileri Yurda Döndü

Uluslararası fakülte olmayı misyonlarından biri kabul eden İ.Ü. Veteriner Fakültesi’nde, 2014  yılı yaz döneminde eğitim ve staj hareketliliği çerçevesinde toplam 58 öğrenci yurtdışındaki 9 farklı ülkedeki (Bulgaristan, Makedonya, Kazakistan, Bosna-Hersek, Rusya, Kosova ve Çek Cumhuriyeti) Veteriner Fakültelerinde klinik ve paraklinik konularında eğitim almışlardır. İ.Ü. Veteriner Fakültesi öğrencileri 22.10.2014 Çarşamba günü Dekanlık Seminer Salonunda öğrenci ve öğretim üyelerine gittikleri ülke, fakülteler ve aldıkları eğitimler hakkında bilgilendirici sunumlar gerçekleştirmişlerdir.